Traditiegetrouw staat het Frans Hals Museum in het voorjaar ‘in bloei’. De zalen vol oude meesters en hedendaagse kunst werden voorzien van spectaculaire  bloemcreaties in de mooiste design- en historische vazen, Het Vip’s team van de Vrienden van het Frans Hals Museum onder leiding van Vibeke Struben nam het eerste deel van Museum in Bloei op zich. Ook onze vaas mocht pronken in het Frans Hals museum. Wij vonden dit een hele eer.

Onze Rebupvaas werd beschilderd met witte verfstiften. Een samenwerking tussen pubers en kunstenaar Vegt & Jan Doedle. De vaas werd opgemaakt met een prachtig boeket door Vibeke  Struben.

Onze Rebup vaas “Out of the box”is gemaakt door ceramiste Helene van Dongen. Het hele proces van deze vaas beschilderen en bakken en daarna weer beschilderen en dan weer bakken was een project begeleid door de kunstenaars Helene en Vegt. Ook de vaas werd opgemaakt met een prachtig boeket door Vibeke  Struben. In de vaas zijn watermannen geschilderd omdat dat het sterrebeeld is van de kunstenaar. Ze dragen het water de vaas in. Aan de buitenkant is de vaas versierd met Lapis Lazuli stenen.