ALEX VAN KOTEN Stripteken kunstenaar

 

Besloten project op de FX. 1) Do 5 april:  Start workshop striptekenen met striptekenaar Alex van Koten. 2) Do 12 april deel 2) workshop striptekenen met striptekenaar Alex van Koten. 3) Do 19 april deel 3 workshop striptekenen met striptekenaar Alex van Koten. 4) Do 26 april deel 4 workshop striptekenen met striptekenaar Alex van Koten. 5) Do 24 mei stripteken expo feestelijke opening 15.30  in galerie rebupART de FX. 6) Expositie Haarlemse stripdagen – galerie rebupART de FX open op: zondag  27 mei en  zondag 3 juni 10.00-12.00 uur. 7) werk te zien van Alex van Koten en de kids van de FX.

galerie rebupART Dé FX Nagtzaamstraat 88

Ik teken al sinds mijn vroegste jeugd stripverhalen en cartoons. 
In 1990 maakte ik er mijn beroep van en publiceer sindsdien in diverse media. Daarnaast geef ik stripteken cursussen en workshops. 
Samen met mijn vriendin en 4 katten woon ik in een prachtige jaren dertig wijk te Haarlem wat tevens mijn geboortestad is.

http://www.alexvankoten.nl

De stripheld Nick Name is bedacht in december  2005 door Alex. Een jaar later trad Nick Name op in een langer stripverhaal dat zich ook rondom een jaarwisseling afspeelde. 

www.stripclossy.nl

 

 

Alex van Koten tekent ook voor het stripblad De Eppo.

www.eppostripblad.nl